testbedrijven - MsNosy - Elke kilometer een stukje wijzer!

testbedrijven

MsNosy.

Beleving is de strategie.

Iedere onvergetelijke ervaring en gekoesterde herinnering begint met de reis ernaartoe; een autorit gevuld met kriebels, enthousiasme en… de stem van MsNosy.

 

Deze toepassing bindt mensen – bezoekers, klanten en medewerkers – aan jouw organisatie. Nog voordat zij hun bestemming bereikt hebben. De gesproken berichten zijn leuk én leerzaam, passend bij iedere merkidentiteit. MsNosy vertelt luisteraars alles over bezienswaardigheden langs hun route, bedenkt spelletjes voor op de achterbank en is aan te vullen met unieke, gepersonaliseerde berichten over jouw organisatie.

Dit maakt MsNosy een verrassende uitbreiding van de customer journey en dé manier om een ultieme klantbeleving te creëren. Van de allereerste tot de allerlaatste kilometer.

MsNosy. Elke kilometer een stukje wijzer.

MsNosy

eindeloze mogelijkheden.

Versterk de klantbeleving met MsNosy

De klant van nu zoekt beleving. Met MsNosy begint de beleving al in de auto en stopt pas weer bij thuiskomst. Door mensen op deze manier aan jouw bedrijf te binden, creëer je eindeloze voordelen.

Meer gericht op de interne klant? Dan bied de MsNosy zomer- of winterspecial tal van mogelijkheden om als persoonlijk geschenk aan je medewerkers mee te geven.

 • Customer journey verlengen
 • Bedrijfsloyaliteit vergroten
 • Klantbeleving optimaliseren

Op weg naar

loyalere...

Bezoekers

De bezoeker van nu is op zoek naar een beleving. Met MsNosy begint zo’n beleving al in de auto!

Klanten

Je waardering uitspreken naar trouwe klanten? Of juist nieuwe klanten een leuk extraatje bieden? Laat de pennen met logo eens links liggen en kies voor MsNosy.

Medewerkers

Gelukkige medewerkers. Daar heb je een heleboel aan. Zij zijn productief, creatief en… loyaler. Dat wil je!

Op weg naar

loyalere bezoekers.

De bezoeker van nu is op zoek naar een beleving. Deze wil herinneringen creëren om met een warm gevoel op terug te kijken. Met MsNosy begint zo’n beleving al in de auto en stopt pas wanneer die bezoeker weer thuis op de bank zit. Met andere woorden; de customer journey wordt met een aantal stappen verlengd, van 8 uur plezier naar 10 uur plezier. Het gevolg? Loyalere bezoekers die hun onvergetelijke ervaring – ongetwijfeld – delen met vrienden en familie.

MsNosy in een notendop.
 • Customer journey verlengen, klantbeleving optimaliseren en loyaliteit vergroten;
 • Diverse mogelijkheden tot cross- en upselling;
 • Voeg unieke boodschappen toe, afgestemd op de eindbestemming;
 • Ook kinderlijk eenvoudig te integreren in een bestaande applicatie;
 • Makkelijk in gebruik.
 • Verbeterde kwaliteit door doelgerichte feedback.

Op weg naar

loyalere klanten.

Je waardering uitspreken naar trouwe klanten? Of juist nieuwe klanten een leuk extraatje bieden? Laat de pennen met logo eens links liggen en kies voor MsNosy. Deze app zorgt voor meer contactmomenten met een doelgroep; je bent top-of-mind zodra een klant de auto instapt. Voeg daarnaast persoonlijke berichten toe om hen subtiel te herinneren aan relevante momenten (bijvoorbeeld het wisselen naar winterbanden) en aanbiedingen.

 

MsNosy in een notendop.
 • Van ‘normale’ klant naar fan van het merk;
 • Customer journey verlengen, klantbeleving optimaliseren en loyaliteit vergroten;
 • Diverse mogelijkheden tot cross- en upselling;
 • Voeg unieke boodschappen toe, passend bij jouw organisatie.

Op weg naar

loyalere medewerkers.

Gelukkige medewerkers. Daar heb je een heleboel aan. Zij zijn namelijk lekker productief, ontzettend creatief, mega veerkrachtig en… Loyaler. Dat wil je. Helaas ontstaan zulke medewerkers niet vanzelf. Daar zul je iets voor moeten doen. Dat begint al bij het onboarding proces en loopt door tot ver na de eerste werkdag. Een belangrijk onderdeel daarvan? Het regelmatig uitspreken van jouw waardering. Bijvoorbeeld door je medewerkers MsNosy cadeau te doen. In het kerstpakket, richting de zomervakantie of ten tijde van een bedrijfsjubileum. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

MsNosy in een notendop.
 • Maakt van ieder onboarding traject een feestje; 
 • Ideaal in het kerstpakket of als zomergeschenk; 
 • Voeg unieke boodschappen toe, bijvoorbeeld van het management;  
 • Verhoogd retentie en voorkomt jobhoppen.

MsNosy

brengt jouw bedrijf in beeld!

Optimaliseer de klantbeleving met MsNosy

Bovenstaande demo laat zien hoe MsNosy werkt. Ieder punt is locatiegebonden en wordt apart geschreven en ingesproken. Hoe zou het zijn als één of meerdere van deze punten over jouw bedrijf gaan? Daarmee kun je klanten, bezoekers en medewerkers nog meer waarde bieden.

Bijvoorbeeld in de vorm van specifieke informatie voorafgaand aan – of juist na –  hun bezoek, een vrolijke boodschap van het management of een bericht om hen vast in de juiste sferen te brengen.

Integreer MsNosy

in een bestaande app.

Beschikt jouw bedrijf al over een eigen applicatie? Geen enkel probleem. MsNosy kan ook in een bestaande app geïntegreerd worden. Dit is voordelig voor gebruikers, zij hoeven tenslotte geen extra app te downloaden, maar ook voor jou als organisatie. Dankzij deze integratie blijven gebruikers namelijk in jullie eigen omgeving terwijl ze toch van MsNosy kunnen genieten. Wat daarnaast ook voor extra verkeer naar jullie eigen applicatie kan zorgen. Wat wil je nog meer?

Maak het persoonlijk

met MsNosy.

Zelf een eigen bericht toevoegen aan de MsNosy app? Dat kan. En het is makkelijker dan je denkt. Stuur simpelweg een WhatsApp spraakbericht naar de aangewezen contactpersoon. Wij doen de rest. Je hebt daarbij de keuze om het bericht door MsNosy te laten vertellen, of om zelf aan het woord te zijn. Voeg bijvoorbeeld een unieke boodschap van het management toe, of neem mensen mee in relevante gebeurtenissen rondom jouw bedrijf. 

 

Op dit moment is MsNosy alleen beschikbaar op de snelweg. Op verzoek kunnen ook N-wegen toegevoegd worden. Een andere optie? Voeg je eigen thema’s (bijvoorbeeld een jubileum of zomeractie) toe! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Nieuwsgierig geworden hoe

MsNosy jouw bedrijf op weg helpt?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Stuur ons een mail en we voorzien je van de informatie waar je naar opzoek bent. Er zijn tal van opties en ook voor jouw eigen ideeën is ruimte bij MsNosy.

Voor de customer journey oplossingen beweegt MsNosy zich vooral binnen de Mobility en Leisure branche zoals vakantieparken en dagrecreatie.

De persoonlijke MsNosy zomer- en wintereditie is voor alle bedrijven hartstikke leuk om aan medewerkers mee te geven.

Valt jouw bedrijf buiten deze categorieën maar ben je nieuwsgierig geworden naar onze toepassingen? We nemen de opties graag samen door.

Reviews van

MsNosy gebruikers!

Prikkelend en interactief!

“Niet belerend, maar juist prikkelend en mega interactief. Wij zijn fan!”

Super toffe app!

“Super toffe app, gebruikt onderweg naar Frankrijk. Mooie aanvulling op onze reis entertainment!”

Meer ontdekken!

“Elke kilometer laat je meer ontdekken over alleen al Nederland”

Veel gezelliger in de auto

“Veel gezelliger in de auto. Raad het iedereen aan!”